Kalite ve Gıda Güvenliği

Müşterilerimize sağlıklı, hijyenik, kaliteli ve güvenli ürünler sunmak,

Yasal Mevzuat ve Düzenlemelere uygun, Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerinin şartlarını da yerine getirerek hijyenik şartlarda üretim yapmak,

Önleyici yaklaşımları benimseyerek, tedarik zincirinden müşteriye kadar olan tüm aşamalarda Fiziksel, Kimyasal ve Biyolojik Tehlikelerin kontrolünü sağlamak,

Çalışanlarımızın Hijyen ve Sanitasyon Kurallarına uymasını ve gerekli eğitimleri almasını sağlamak,

Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini ön planda tutarak, ihtiyaç ve beklentilerini karşılamak,

Teknolojik gelişmeleri takip ederek işletme verimliliğini sürekli arttırmak,

Kalite ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemlerini etkin kullanmak ve sürekli iyileştirmektir.