Fish Finger



Net Ağırlık / Net Weight : 260 gr.
Dondurulmuş, kaplanmış

Satın Al

Sertifikalar

ISO 9001:2015 Kalite, ISO 22000:2005; FSCC 22000 Gıda Güvenliği, ISO 14001:2015 Çevre, OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi'ne uygun olduğu belgelenen tesisimizde üretilmektedir.

İçindekiler

Levrek balığı eti (balık) %50, soya proteini, su, soğan, buğday nişastası (gluten), buğday unundan galate unu (gluten), ayçiçek yağı, yumurta akı, kıvam arttırıcı (karragenan),tuz, antioksidan (askorbik asit) ve karabiber yağı.

Onay No

TR-34-1110

Resmi Bilgiler

Muhafaza Koşulları: Tavsiye Edilen Tüketim Tarihine (T.E.T.T) kadar -18C'de muhafaza edilmelidir.
Kullanım Koşulları: Bando Fish Finger'lerinizi buzdolabında çözdürünüz. Çözdürülen ürünler tekrar dondurulmamalıdır.
Tüketim Önerisi: Pişirilerek tüketilmelidir.
Menşe ülke: Türkiye

Bilgilendirmeler

Dondurulma Tarihi (D.T), Parti No (P.N) ve Tavsiye Edilen Tüketim Tarihi (İ.E.T.T) ambalajın üzerindedir.

Eser miktarda diğer su ürünlerini (kabuklu, kafadanbacaklı, yumuşakça, balık ürünleri) içerebilir.